Home Gastenboek

Jaaroverzicht 2012:



koninginnedag op grote hoogte...


...maar wel met alle noodzakelijke attributen: champie en broodjes lever!


De reden voor die genoeglijke uurtjes op de steiger: een doorgerot boeiboord, met dank aan de buurvrouw die haar huis compleet heeft laten verkrotten. Haar goot was zo lek als een mandje. Haar boeiboord rot vrolijk weg, en het lekwater drong door tot in ons houtwerk. We hebben dus ook nog flink geschuurd en geschilderd.


Nog een klusje: de nieuwe huurder van ma's winkel betaalde de huur niet, en na enkele maanden bleken ze failliet. Daardoor zitten we opgescheept met een complete winkelinventaris: weer ruimen en poetsen dus.


Uit de inboedel komt een molen vol met ansichtkaarten. Die brengen we naar ma, hoeft die in geen jaren meer te zoeken naar een kaartje.


Nog een klucht: de winkel krijgt een eigen gasaansluiting. De aanvraag duurde maar liefst een half jaar, maar dan krijg je ook wat: 4 bestelbussen en een vrachtwagen in de straat, een enorme kraan met betonbreker, en een sacherijnige monteur. Dat het een oud-klasgenoot van Henk was, nog van de lagere school, hielp niet echt: wat een negatieveling.


Effe uitblazen in Scheveningen, bij Cocomo Beach, onze favoriete strandtent. Parkeren was een drama op deze enige twee zonnige dagen van de zomer, maar het was het dubbel en dwars waard.




En daar staan we weer op een laddertje posters te plakken voor de verkiezingen. Deze keer zijn er nog minder vrijwilligers dan vorig jaar. Het flyeren doen we daarom samen: in 5 ochtendjes stoppen we 7500 flyers in brievenbussen.


We krijgen van een kamerlid een heel bijzondere uitnodiging....


... om de troonrede aan te horen op prinsjesdag, in de ridderzaal.


Ja ja, we waren er echt!


Fleur steelt de show in knal oranje.


Even weer een plaatje van Amitsa: wat een plaatje he? Lekker tukken op haar botje.


en op het kussen.


Het is herfst, en de wingerd slooft zich dit jaar maximaal uit: knalrood, en bijna 2 weken lang!